Politika zaštite privatnosti i osobnih podataka

Izjava o povjerljivosti podataka
Korištenjem web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja.
Službenom web stranicom upravlja Branka Ramljak, Barakovićeva 18, 21 000 Split, Hrvatska, OIB: 83877818852.

Prikupljanje, obrada i prijenos osobnih podataka
Vaši osobni podaci kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa ne prikupljaju se pregledavanjem web stranice. Međutim, kako bismo mogli pratiti posjećenost web stranice i sadržaje koji zanimaju naše posjetitelje, koristimo statistički softver koji bilježi vašu IP adresu i te podatke obrađujemo isključivo u svrhu statističkog pregleda. Google prikuplja informacije putem upotrebe usluge Google Analytics na web stranici te koristi ove informacije, uključujući IP adrese u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu Googleovih pravila o privatnosti. Možete se također isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak vašem pregledniku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Poštuje se privatnost korisnika internetske stranice i prikupljaju njihovi osobni podatci kao što su ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa kao i ostale podatke, izuzev IP adrese, samo kada ih korisnici sami dostave. Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte ili slanjem kontakt obrasca, te podatke koristimo isključivo u svrhu ispunjenja Vaših poslanih zahtjeva. Tim podacima može se koristiti kako bi se odgovorilo na pojedinačne upite korisnika.

Ovim izričito izjavljujem kako neću prodavati, iznajmljivati ili se na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti osobnim podacima korisnika niti ih prenositi trećim stranama bez njihovog odobrenja, osim u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja zakonskih obveza.

Tajnost podataka
Prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.

Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Poveznice
Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju usmjeravamo posjetitelje naše web stranice.

Isključenje odgovornosti
Branka Ramljak ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Obavijest o promjenama
Svaka promjena politike zaštite privatnosti na internetu bit će pravodobno objavljena na ovoj internetskoj stranici.

Poveznice:
Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2018_05_42_805.html

EU Opća uredba o zaštiti podataka
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=HR